Onze diensten

1 MINDMANAGEMENT

Training Mind Management
Mind Management is een totaal programma, een combinatie van theorie en praktijk. Een unieke hersentraining gebaseerd op moderne techniekenen en psychologische kennis en technieken. Aandacht voor emoties en toch met beide benen op de grond.
Er wordt intensief gewerkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en aan uw functioneren binnen uw eigen netwerk. De training bevat algemeen psychologische informatie en praktische oefeningen.
Training Mindfulness
Mindfulness betekent aandacht schenken aan de dingen om je heen en bewust aanwezig zijn in het moment. Het concept van mindfulness is eenvoudig. Gedachten waarnemen zonder oordelen, wat uitnodigt tot leren loslaten.
Mindfull Golf CLinic
Een laagdrempelige en unieke methode om met golf als metafoor kennis te maken met mindfulness, speciaal ontwikkeld voor bedrijven.

2 ORGANISATIE VERSTERKING
Ter versterking van uw organisatie bieden wij: Loopbaanontwikkeling; Coaching voor werknemers en werkgevers; Teambuilding; intervisie; Op maat gesneden trainingen en organisatie advies

3 PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN GROEI

Twijfels en conflicten zijn vaak signalen die vragen om aandacht. Ook nieuwe situaties of ingrijpende privé omstandigheden eisen soms extra ondersteuning. Een aantal gesprekken kan snel leiden tot meer zelfkennis en herkenning van stressgevoelige situaties. Wij zijn er op gericht ieders eigen kracht te herontdekken, ter verbetering van persoonlijk welzijn en omgang met anderen.