Ons team


Fontinalis is een team van twee professionals uit verschillende disciplines, die samen trainingen ontwikkelen met als centrale vragen: hoe combineren we de theorie en de praktijk van het dagelijks leven? Hoe blijven we bij onze eigen bron en toch met beide benen op de grond? Daarnaast bieden wij quick persoonlijkheid-scans en individuele coaching


Margreet Kolff
is sinds 2000 werkzaam als psychologe, orthomoleculair therapeute en wetenschapplijk onderzoekster op het terrein van hersenactiviteit en bewustzijn. Zij deed recent empirisch onderzoek naar slaapcomfort voor Auping en is gecertificeerd trainer mindfulness.
Uitgangspunt in haar werk is haar geloof in de eigen, unieke kracht van ieder individu. Op basis van hun eigen authentieke bron begeleidt zij mensen in hun persoonlijke groei, ontwikkeling en verdieping.
Zij doet dat op een positieve manier, met als basis: liefdevolle betrokkenheid, relativeringsvermogen en humor.

Kees Kolff heeft jarenlang ervaring opgedaan als coach, trainer, loopbaanadviseur en trajectbegeleider waarbij hij mensen individueel en in groepsverband succesvol begeleid tijdens ontslag, ziekte, loopbaankeuze en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor gebruikt hij onder andere NLP, Mindfulness, Cognitieve gedragstraining en –coaching, Kwadranten van Ofman en het Enneagram.
Tijdens het coachingstraject hecht hij veel waarde aan het contact met de cliënt. Hij vindt het essentieel dat er vertrouwen is tussen de coach en cliënt waarbij in alle openheid met elkaar gewerkt en gesproken kan worden. Het geven van persoonlijke aandacht, daadwerkelijk luisteren, positief denken en het helpen bij het (her)vinden van zelfvertrouwen zijn belangrijke kenmerken voor zijn coachingssessies.